top of page

Toekomst voor 't Jagershuis

Op een unieke plek aan de Amstel ligt 't Jagershuis. Veel mensen zouden graag zien dat hier weer een fijn restaurant of zelfs een hotel zit. De eigenaar deelt deze wens en onderzoekt nu wat er, met respect voor het verleden, mogelijk is. Hoe behouden we de historische waarde van deze locatie? En hoe zorgen we dat 't Jagershuis, op een duurzame manier, klaar is voor de toekomst?

Respect voor het verleden

Toen mensen een paar eeuwen geleden nog met de trekschuit gingen, was 't Jagershuis al een trefpunt voor de jagers die met hun paarden onderweg waren over het jaagpad. In die zin was het altijd al een locatie waar je elkaar kon ontmoeten en een drankje kon krijgen. Vandaag de dag zoeken we met elkaar naar een nieuwe invulling voor deze plek. Daarvoor doen we onderzoek, vragen we betrokkenen wat zij zouden willen en verkennen we wat haalbaar is.


Plannen

We zijn druk bezig met een paar mogelijkheden waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met het verleden van deze plek. Wat is er voor nodig om hier een mooie, levendige horecazaak van te maken? Welke elementen willen we behouden? Wat kunnen we verbeteren?

69 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page